Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2121007365
Δωρεάν Αντικαταβολή εντός Ελλάδος

Καλάθι

About

Από μικρό κορίτσι θυμάμαι μου άρεσε πολύ να πειραματίζομαι με τα χέρια μου. Έπλεκα, ζωγράφιζα τετράδια, τοίχους, ρούχα. Έφτιαχνα κατασκευές με ότι υλικό έπεφτε στο δρόμο μου. 

Σπούδασα Αρχιτεκτονική & Διακόσμηση Εσωτερικού Χώρου με μεταπτυχιακές σπουδές επάνω στην Cheap Art & Trash Art. Eργάστηκα για 2 χρόνια σε μεγάλη εταιρία ως διακοσμήτρια. Ευτυχώς όμως δεν άργησα να καταλάβω ότι αυτό που αγαπάω είναι να  ”διακοσμώ τις γυναίκες” . Στην αρχή σχεδίαζα και κατασκεύαζα κοσμήματα με πολύ αγάπη και μεράκι. Μέχρι που ένα βράδυ δεν είχα τσάντα να ταιριάζει με τα ρούχα μου! Μεγάλη καταστροφή όπως καταλαβαίνετε για μια γυναίκα.Έτσι μου έφτιαξα μια καταστρέφοντας υφάσματα της μαμάς μου. Να ξέρετε πήρα πολλά κοπλιμέντα για τη χειροποίητη τσάντα μου εκείνο το βράδυ. Το είδα σαν παιχνίδι λοιπόν και είπα θα μου φτιάχνω τσάντα κάθε μέρα για να ταιριάζει με τα ρούχα μου. Τα κοπλιμέντα έπεφταν βροχή και σιγά σιγά χωρίς να το καταλάβω ήρθε η πρώτη παραγγελία και η δεύτερη και η τρίτη. ‘Αρχισα να μην προλαβαίνω να κατασκευάζω μόνη μου όλες τις τσάντες και πήρα βοήθεια. Σύντομα οι δύο άνθρωποι γίναμε τρεις, οι τρεις γίναμε τέσσερις και οι τέσσερις γίναμε πέντε. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν δημιουργήθηκε η bowland! 

Είμαστε μία ταλαντούχα μικρή ομάδα που δημιουργούμε όλα μας τα προϊόντα στο εργαστήριο μας στην Αθήνα, στην περιοχή του Χολαργού.
Σχεδιάζουμε, βγάζουμε πατρόν, ράβουμε, ενίοτε ξηλώνουμε, φωτογραφίζουμε, γελάμε, νιώθουμε, αγαπάμε με πάθος και πάνω απ’ όλα έχουμε μεράκι για αυτό που κάνουμε.
Σε όλα μας τα σχέδια θα συναντήσετε τον αγαπημένο μας φιόγκο που είναι φυσικά σήμα κατατεθέν της bowland!  

Με αγάπη και συνέπεια στην τέχνη του χειροποίητου σκοπός μας είναι να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. 

Καλώς ήρθατε λοιπόν στον κόσμο μου!
Στον κόσμο του χρώματος και του φιόγκου, στον κόσμο που η αστερόσκονη δεν είναι ποτέ αρκετή!
Στον κόσμο που όλοι έχουμε δικαίωμα στο ρομαντισμό!
Καλώς ήρθατε στη bowland……
Μόλις έγινες μια bowlady…… 

Enjoy Your Trip! 

Life Isn’t Perfect….
But Your Bow Bag Can Be…. 

Mε αγάπη Ελισσάβετ Μαυρογέννη (ή αλλιώς η μαμά της Αλίκης)